Ballers seizoen 1 t/m 5 vanaf 15 augustus op Netflix

Ballers seizoen 1 t/m 5 is vanaf 15 augustus 2023 te zien op Netflix. Ballers draait rond de levens van een groepje footballspelers, zowel vergane glories als huidige helden. Dwayne Johnson vertolkt de rol van Spencer Strasmore, een op rust gestelde speler.

Door een unieke deal tussen Netflix en HBO Max werd eerder bekend dat de twee rivaliserende streamingdiensten content zouden uitwisselen. In de Verenigde Staten was dit al begonnen, maar nu verschijnt met Ballers de eerste HBO Original-serie op Netflix Nederland. Bekijk hieronder een trailer.

Ballers te zien op Netflix

In Ballers zoekt een groep American football spelers uit waar het spelletje stopt en het echte leven begint. De serie speelt zich af in Miami, en draait om de gepensioneerde football-superster en financieel manager Spencer Strasmore (Dwayne Johnson) en zijn naaste vrienden en cliënten – allemaal pro’s op het veld, maar beginners in het leven daarbuiten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dwayne Johnson, Rob Corddry, John David Washington, Omar Miller, Donovan W. Carter, Troy Garity, London Brown, Jazmyn Simon, Arielle Kebbel.

Ballers is een sport dramedyserie van de zender HBO en gemaakt door Stephen Levinson. De serie ging in première op 21 juni 2015, met een pilot-aflevering geschreven door Stephen Levinson en geregisseerd door Peter Berg. Het vijfde en laatste seizoen ging in première op 25 augustus 2019 en eindigde op 13 oktober 2019. Er zal dus geen Ballers seizoen 6 verschijnen. Mocht er echter wel een seizoen 6 komen, dan laten we je dat hier weten.

Ballers seizoen 1 t/m 5 is vanaf 15 augustus 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...