Hotel Portofino seizoen 2 vanaf 1 september op NPO 2

Hotel Portofino seizoen 2 is vanaf vrijdag 1 september wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start, maar verschijnen op 17 augustus ook allemaal op NPO Plus. In de reeks exploiteert een Britse familie voor rijke klanten een hotel in een Italiaanse badplaats in de roaring twenties. Bekijk hieronder een trailer.

Hotel Portofino seizoen 2 op NPO

Een Britse familie opent het Hotel Portofino voor reizigers uit de hogere klasse aan de magische Italiaanse Rivièra tijdens de roerige jaren twintig. Het hotel is nog maar een paar weken open, als blijkt dat de gasten, waaronder Lady Latchmere, veeleisend zijn en moeilijk te behagen. Bella Ainsworth, de mede-eigenares en drijvende kracht achter het hotel, wordt al snel het doelwit van een sluwe en corrupte lokale politicus, Signor Danioni. Deze man dreigt haar mee te slepen in de politieke maalstroom van Mussolini’s Italië.

Aan de start van het tweede seizoen ondervindt Bella budgetproblemen bij het opzetten van een kuuroord, terwijl het hotel op het punt staat om geïnspecteerd te worden en een oude bekende onverwacht terugkeert.

In de hoofdrollen zien we Natascha McElhone, Lucy Akhurst, Elizabeth Carling, Louisa Binder, Oliver Dench, Pasquale Esposito, Rocco Fasano, Lily Frazer, Louis Healy, Olivia Morris, Daniele Pecci, Claude Scott-Mitchell, Mark Umbers, Assad Zaman, Anna Chancellor.

De serie werd geschreven door Matt Baker. Deze zesdelige serie ging op 27 januari 2022 in première op BritBox in Groot-Brittannië. Er is ook een Hotel Portofino seizoen 3 aangekondigd.

Vanaf 1 september is Hotel Portofino seizoen 2 te zien op NPO 2. De hele serie is vanaf 17 augustus te streamen op NPO Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...