Expeditie Robinson 2023 vanaf 2 september op RTL 4 | Dit zijn de deelnemers

Expeditie Robinson fans pak je agenda erbij! De allereerste aflevering van Expeditie Robinson 2023 is op zaterdag 2 september te zien bij RTL 4. De tweede aflevering volgt een dag later, op zondag 3 september. Het restant van de afleveringen zullen iedere zondag te zien zijn. Het seizoen bestaat uit zestien afleveringen, dus je hebt genoeg om naar uit te kijken.

Dit seizoen staat Art Rooijakkers naast Nicolette Kluijver en neemt daarmee het stokje over van Rick Brandsteder. Benieuwd naar de kandidaten van Expeditie Robinson 2023? Dat lees je hieronder.Expeditie Robinson 2023 deelnemers

Op dit moment zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2023 nog niet bekend. Maar er is wel een eerste video gedeeld en de deelnemers zitten daarin verstopt. Deze kun je hieronder bekijken. Weet jij ze te ontmaskeren?

De kandidaten zijn inmiddels bekend. Dit zijn de twintig deelnemers van het 25ste seizoen: Jaimie Vaes, verslaggever Frits WesterChelsey Weimar, presentatrice en podcastmaker Iris Enthoven, actrice Roosmarijn Wind, voormalig GTST-acteurs Hassan Slaby en Guido Spek, theatermaker Krista Arriëns, trainer en lifestylecoach Radmilo Soda, acteur Willem Voogd, chef Roberta Pagnier, presentatrice Iris van Lunenburg, roeister Ilse Paulis, PowNed-verslaggever Mark Baanders, acteur Armand Rosbak, cabaretier Jochen Otten, voormalig model Irene van de Laar, zanger Maxim Froger, zangeres Eva Simons, presentator Floris Gobel.

Expeditie Robinson 2023

De show is bedacht door de Brit Charlie Parsons en voor het eerst op tv gebracht in Zweden, onder de naam Expedition Robinson. De serie ontleent zijn naam aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terechtkomt, en daar probeert te overleven. Het format werd verkocht aan verschillende landen over de hele wereld. De opnames worden op de uitgekozen locaties achterelkaar per deelnemend land gemaakt. Alle Europese deelnemende televisiezenders huren het Zweedse bedrijf Strix in om hun versie te coproduceren.

Voor de 25e keer kunnen we ons verheugen op een episch avontuur, waarin de grenzen van overleving, spel en strategie opnieuw worden verlegd. In de betoverende wildernis van Maleisië gaan de twintig kandidaten het ultieme survival-avontuur aan: overleven op een afgelegen eiland, geconfronteerd worden met genadeloze proeven en meedogenloze eliminaties doorstaan.

Wanneer is Expeditie Robinson 2023 te zien?

Op zaterdag 2 september om 20.00 uur is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien bij RTL 4, gevolgd door aflevering 2 op zondag. Daarna is Expeditie Robinson elke zondag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Het seizoen bestaat uit 16 afleveringen, dus de finale staat gepland voor 10 december 2023.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: