Barbie vanaf 15 december te streamen op HBO Max

De Barbie film is vanaf 15 december 2023 te kijken via HBO Max. Klik hier voor de recensie van de film Barbie.

Deze film is geregisseerd door de Oscar-genomineerde Greta Gerwig (Little Women, Lady Bird), brengt de getalenteerde Oscar-genomineerden Margot Robbie (Bombshell, I, Tonya) en Ryan Gosling (La La Land, Half Nelson) samen in de hoofdrollen als Barbie en Ken. Het scenario voor Barbie is geschreven door Gerwig zelf, in samenwerking met de Oscar-genomineerde Noah Baumbach (Marriage Story, The Squid and the Whale), geïnspireerd door het iconische personage van Mattel: Barbie.

De film Barbie heeft de bioscoopwereld veroverd en wereldwijd meer dan $ 1,3 miljard opgebracht, waarmee het de best presterende film is in de eeuw lange geschiedenis van Warner Bros. en de meest succesvolle film ooit van een vrouwelijke filmmaker.

Barbie is vanaf 15 december 2023 te streamen op HBO Max.Barbie film op HBO Max

In de film zien we de wereld van Barbie, een ogenschijnlijk perfecte wereld. Als je leef in Barbie Land dan ben je een perfect wezen op een perfecte plek. Tenzij je een volledige existentiële crisis hebt. Of je bent een Ken.

Margot Robbie wordt vergezeld door Ryan Gosling (La La Land) als Ken, America Ferrera (Ugly Betty), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Ariana Greenblatt (Love and Monsters), Alexandra Shipp (tik, tik…BOOM!), Emma Mackey (Sex Education), Issa Rae (Insecure), Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World), Hari Nef (Transparant) en Will Ferrell als CEO van een speelgoed bedrijf.

De film is geproduceerd door Tom Ackerly van LuckyChap en Robbie Brenner van Mattel Films, samen met Josey McNamara en Ynon Kreiz. Dit markeert Robbie’s nieuwste samenwerking met Warner Bros. Pictures, nadat ze in 2016 in Suicide Squad, in 2020 in Birds of Prey en in 2021 in The Suicide Squad speelde als antiheld Harley Quinn.

Barbie is vanaf 15 december 2023 te streamen op HBO Max Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...