Godzilla x Kong: The New Empire vanaf 28 maart in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de trailer

Godzilla x Kong: The New Empire verschijnt op 28 maart 2024 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.

De trailer geeft een voorproefje van het volgende hoofdstuk in MonsterVerse van Legendary Pictures. Samen met King Kong introduceert de trailer een jonge Baby Kong en geeft Godzilla een roze make-over.


Godzilla x Kong The New Empire

Godzilla x Kong: The New Empire trailer

De epische strijd gaat door! De filmische Monsterverse van Legendary Pictures volgt de explosieve krachtmeting van Godzilla vs. Kong op met een geheel nieuw avontuur waarin de almachtige Kong en de angstaanjagende Godzilla het opnemen tegen een kolossale, onontdekte dreiging die verborgen is in onze wereld en hun bestaan ​​– en dat van ons – op de proef stelt. De film duikt verder in de geschiedenis van deze Titans en hun oorsprong, evenals de mysteries van Skull Island en daarbuiten, terwijl het de mythische strijd blootlegt die deze buitengewone wezens heeft helpen smeden en hen voor altijd aan de mensheid heeft gebonden.

In de film zijn er rollen voor Rebecca Hall (Godzilla vs. Kong, The Night House), Brian Tyree Henry (Godzilla vs. Kong, Bullet Train), Dan Stevens (Gaslit, Legion, Beauty and the Beast), Kaylee Hottle (Godzilla vs. Kong), Alex Ferns (The Batman, Wrath of Man, Tsjernobyl) en Fala Chen (Irma Vep, Shang Chi and the Legend of the Ten Rings).

Opnieuw staat regisseur Adam Wingard aan het roer. Het scenario is van Terry Rossio (Godzilla vs. Kong, de serie Pirates of the Caribbean), Simon Barrett (You’re Next) en Jeremy Slater (Moon Knight), naar een verhaal van Rossio & Wingard & Barrett, gebaseerd op het personage Godzilla, eigendom van en gemaakt door TOHO Co., Ltd.. De film is geproduceerd door Mary Parent, Alex Garcia, Eric Mcleod, Thomas Tull, Jon Jashni en Brian Rogers. De uitvoerende producenten zijn Wingard, Jen Conroy, Jay Ashenfelter, Yoshimitsu Banno en Kenji Okuhira.

Godzilla x Kong: The New Empire Nederlandse releasedatum

Godzilla x Kong: The New Empire is vanaf 28 maart 2024 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...