Beau is Afraid vanaf 11 mei in de Nederlandse bioscoop

Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor Beau is Afraid, de aanstaande horrorkomedie die afkomstig is van Midsommar-regisseur Ari Aster. De film Beau is Afraid is vanaf 11 mei in de Nederlandse bioscoop te zien. Bekijk de trailer hieronder.

De video toont Oscar-winnaar Joaquin Phoenix als Beau, een man die zich plotseling op een surrealistisch avontuur bevindt terwijl hij probeert naar huis te gaan, naar zijn moeder. Het geeft ons ook een voorproefje van de verschillende rare en nachtmerrieachtige scenario’s die hij zal doormaken terwijl hij gedwongen wordt zijn donkerste angsten onder ogen te zien.

Beau is Afraid in de bioscoop

Beau is Afraid volgt het leven van een van de meest succesvolle ondernemers ter wereld. Op persoonlijk vlak is de man van nature gespannen en onderhoudt hij een complexe band met zijn dominante moeder. Zijn vader heeft hij nooit gekend. Wanneer zijn moeder komt te overlijden, reist hij naar het ouderlijke huis terug waar hij in aanraking komt met het bovennatuurlijke.

Naast Joaquin Phoenix zijn er ook rollen voor Nathan Lane, Patti LuPone, Amy Ryan, Kylie Rogers, Parker Posey, Stephen McKinley Henderson, Hayley Squires, Michael Gandolfini, Zoe Lister-Jones, Richard Kind.

Beau Is Afraid is een surrealistische komische horrorfilm, geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Ari Aster.

De film is geproduceerd door A24 in de derde samenwerking van het bedrijf met Aster, na Hereditary (2018) en Midsommar (2019). De film, waarvan de werktitel Disappointment Blvd. was tijdens de productie, zal 21 april 2023 worden uitgebracht in de Verenigde Staten.

Beau is Afraid is vanaf 11 mei 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...