Nieuwe trailer voor live-action Barbie film

Warner Bros. Pictures heeft de nieuwe Barbie film trailer vrijgegeven. De film verschijnt 19 juli 2023 in de Nederlandse bioscoop.

In de nieuwste Barbie trailer wordt meer van de komende film getoond. De wereld van Barbie Land wordt geïntroduceerd, waar veel verschillende Barbies en Kens gelukkig zijn. De trailer verwijst ook naar het grotere plot van de film, waarin Margot Robbie en Ryan Gosling’s Barbie en Ken de grenzen van Barbie Land zullen verlaten en de ‘Real World’ zullen betreden.

Het project wordt geregisseerd door de veelgeprezen filmmaker Greta Gerwig op basis van een scenario dat ze samen met Noah Baumbach schreef.

Barbie trailer

 

Barbie film trailer

In de film zien we de wereld van Barbie, een ogenschijnlijk perfecte wereld. Als je leef in Barbie Land dan ben je een perfect wezen op een perfecte plek. Tenzij je een volledige existentiële crisis hebt. Of je bent een Ken.

Robbie wordt vergezeld door Ryan Gosling (La La Land) als Ken, America Ferrera (Ugly Betty), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Ariana Greenblatt (Love and Monsters), Alexandra Shipp (tik, tik…BOOM!), Emma Mackey (Sex Education), Issa Rae (Insecure), Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World), Hari Nef (Transparant) en Will Ferrell als CEO van een speelgoed bedrijf.

De film is geproduceerd door Tom Ackerly van LuckyChap en Robbie Brenner van Mattel Films, samen met Josey McNamara en Ynon Kreiz. Dit markeert Robbie’s nieuwste samenwerking met Warner Bros. Pictures, nadat ze in 2016 in Suicide Squad, in 2020 in Birds of Prey en in 2021 in The Suicide Squad speelde als antiheld Harley Quinn.

Barbie verschijnt op 19 juli in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via Warner Bros. Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...