Serie Dag & Nacht vanaf 12 april op NPO1

De medische dramaserie Dag & Nacht is vanaf woensdag 12 april om 20:35 uur te zien op NPO 1 en dan in zijn geheel te bekijken op NPO Plus Bekijk hieronder een trailer.

Ella geeft leiding aan een hecht team van verloskundigen, dat onder hoge werkdruk moet zien te functioneren. Er wordt gelachen en gehuild, getriomfeerd en geworsteld. En als je zulke lange werkdagen maakt kan het niet anders dan dat werk en privé behoorlijk door elkaar gaan lopen.

Dag & Nacht serie op NPO

Het runnen van de beste kraamafdeling van Nederland lijkt voor Ella genoeg. Ze heeft geen man, geen kinderen én geen privéleven. Ella houdt zielsveel van haar werk, maar tegelijkertijd worstelt ze met de werkomstandigheden.

Iedere dag komen er meer bevallingen binnen dan het ziekenhuis aankan met het chronische tekort aan personeel. Deze problemen worden weggewuifd voor Michael, het hoofd van het ziekenhuis. Steun vindt Ella bij haar collega’s die allen een groot hart, uithoudingsvermogen en passie voor het vak hebben.

Joram Lürsen (Alles is Liefde, Judas en Vliegende Hollanders) tekende voor de regie, terwijl Kim van Kooten (Alles is Liefde, Alles is Familie en De verschrikkelijke jaren ’80) de serie schreef, naar een idee van Lone Scherfig. De serie is geproduceerd door Lemming Film en FilmWave en gecoproduceerd door AVROTROS, Lemming Film België en de VRT.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kim van Kooten, Benja Bruijning, Gijs Naber, Bianca Krijgsman, Koen de Bouw, Raymonde de Kuyper, Maartje Remmers, Sadettin Kirmiziyüz, Daniel Cornelissen, Frieda Barnhard, Jesse Mensah en Esther Scheldwacht.

De serie Dag & Nacht is vanaf woensdag 12 april te zien om 20:35 uur op NPO 1 en ook in zijn geheel via NPO Plus.

Afbeelding via AVROTROS

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...