Bekijk de eerste trailer voor de film 65

Universal Pictures heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven voor de film 65. Deze kun je hieronder bekijken. In de film landt een astronaut op een mysterieuze planeet en ontdekt dat hij niet alleen is. Hij begeeft zich op een prehistorische aarde vol met dinosaurussen die hem proberen te doden.

65 film

65 film trailer

Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills (Adam Driver) er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa (Ariana Greenblatt), de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding. In een epische strijd om te overleven moeten ze zich een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens. 65 is een scifi-thriller van de schrijvers van A Quiet Place en producent Sam Raimi.

De film kent hoofdrollen voor Adam Driver, Ariana Greenblatt en Chloe Coleman en werd geschreven en geregisseerd door Scott Beck & Bryan Woods. De producenten zijn Sam Raimi, Deborah Liebling en Zainab Azizi, evenals Scott Beck en Bryan Woods.

Het is een coproductie tussen Columbia Pictures, Bron Creative, Raimi Productions en Beck/Woods.

De film 65 draait vanaf 9 maart 2023 alleen in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...