Bekijk de teaser trailer voor Scream VI

Paramount Pictures heeft de officiële Scream VI teaser trailer uitgebracht die een voorproefje geeft van Ghostface’s nieuwste razernij, die plaatsvindt in New York City in plaats van in het bekende Woodsboro. Bekijk de trailer hieronder.

Scream VI

Na de laatste Ghostface-moorden laten de vier overlevenden Woodsboro achter zich en beginnen aan een nieuw hoofdstuk. In Scream VI keren Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Hayden Panettiere en Courteney Cox terug voor hun rol in de succesvolle franchise. Verder met Jack Champion, Henry Czerny, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Tony Revolori, Josh Segarra en Samara Weaving.

In Scream 6 keren de regisseurs van de film Scream uit 2022 terug. Radio Silence’s Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett stappen na het succes van de vijfde film weer in de franchise. Het wordt het zesde deel in de Scream-filmreeks en is een direct vervolg op Scream (2022).

Scream VI draait vanaf 9 maart 2023 alleen in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...