HBO Max geeft eerste trailer en poster vrij voor Spy/Master

De nieuwe Europese Max Original Spy/Master, een aangrijpend zesdelig spionagedrama, gaat op 19 mei 2023 in première op HBO Max. Bekijk hieronder de trailer.

Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog heeft de rechterhand, en naaste adviseur, van de Roemeense dictator Nicolae Ceaușescu een geheim. Hij is een dubbelagent en moet aan Roemenië en Ceaușescu ontsnappen voordat zijn dekmantel wordt opgeblazen.

Klik hier voor een abonnement op HBO Max met korting en kijk nu naar jouw favoriete films en series!  

HBO Max

Spy/Master

Spy/Master, gemaakt door Adina Sădeanu en Kirsten Peters, speelt zich af tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog. De spionageserie beslaat een week in het leven van het fictieve personage Victor Godeanu, gespeeld door Alec Secăreanu, de rechterhand en naaste adviseur van de Roemeense dictator Nicolae Ceaușescu. Godeanu is echter ook een geheim agent voor de KGB en moet Roemenië en Ceaușescu ontvluchten voordat hij wordt ontdekt. Met slechts één kans om in leven te blijven, gebruikt hij een diplomatieke reis naar Duitsland als springplank naar de Verenigde Staten. Geholpen door een undercover Stasi-agent en voormalige vlam en een opkomende CIA-agent, moet Godeanu ontsnappen aan de KGB en de spionnen van zijn eigen land, wetende dat zijn desertie zijn familie in levensgevaar zal brengen.

De zesdelige dramaserie won HBO’s nationale scenarioschrijfwedstrijd in Roemenië “Schrijf een scenario voor …” Het is geproduceerd door Proton Cinema en Mobra Films voor HBO Max.

De eerste twee afleveringen gingen in februari in wereldpremière tijdens het Berlinale Festival in Berlijn en beide afleveringen zullen op 19 mei wereldwijd beschikbaar zijn op HBO Max-platforms. De overige vier afleveringen gaan vervolgens wekelijks in première.

Spy/Master is geschreven en gemaakt door Adina Sădeanu en Kirsten Peters, geregisseerd door Christopher Smith met cinematografie door Ben Wheeler BSC (The Tourist, The Baby) en Ádám Fillenz HCA (Hier, Battle: Freestyle). Antony Root en Johnathan Young zijn uitvoerend producenten voor HBO Max, met Ioanina Pavel als creatief producent. Anke Greifeneder is de Executive Producer voor Warner TV Serie. Viktória Petrányi en Judit Sós zijn producenten voor Proton Cinema en Tudor Reu is de producent voor Mobra Films.

Spy/Master gaat op 19 mei 2023 in première op HBO Max.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...