Bekijk de officiële trailer voor PAW Patrol: The Mighty Movie

Paramount Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor de film PAW Patrol: The Mighty Movie. Bekijk de trailer hieronder.

PAW Patrol: The Mighty Movie

Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De MEGAPUPS! Voor Skye, het kleinste lid van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. Het verhaal krijgt een andere wending als aartsvijand van de pups burgemeester Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samen met een gekke geleerde de superkrachten van de pups probeert te stelen. Nu het lot van Avonturenstad op het spel staat, moeten de Megapups de superschurken zien te stoppen voordat het te laat is, en Skye zal moeten leren dat zelfs de kleinste pup het grootste verschil kan maken.

De film is geregisseerd door Cal Brunker op basis van een scenario door Brunker en Bob Barlen, gebaseerd op de televisieserie gemaakt door Keith Chapman. De stemmencast bestaat uit namen als Mckenna Grace, Taraji P. Henson, Marsai Martin, Christian Convery, Ron Pardo, Lil Rel Howery, Kim Kardashian, Chris Rock, Serena Williams, Alan Kim, Brice Gonzalez, North West, Saint West, Christian Corrao, Luxton Handspiker, Nylan Parthipan, Callum Shoniker, James Marsden, Kristen Bell, Finn Lee-Epp.

In de Nederlandse versie met terugkerende stemrollen voor Julia Tan (Liberty) en Monica Geuze (Delores).

PAW Patrol: The Mighty Movie draait vanaf 11 oktober 2023 in de Nederlandse bioscoop, in de Nederlands gesproken versie.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...