Trailer voor psychologische thriller Alice, Darling met Anna Kendrick

Lionsgate heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor Alice, Darling, het aankomende psychologische thriller-drama met Anna Kendrick in de hoofdrol. De film verschijnt 23 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer hieronder. 

De video begint met Kendrick’s Alice die haar beste vrienden ontmoet, die haar uitnodigen voor een vakantie van een week. Om zich bij hen aan te sluiten, moet Alice liegen tegen haar manipulatieve vriendje. Hij komt er echter uiteindelijk achter en volgt haar op hun vakantie, waar haar vrienden ontdekken dat Alice vastzit in een giftige relatie.

Alice Darling trailer

De film volgt een vrouw die tot het uiterste wordt gedreven door haar psychologisch gewelddadige vriend Simon. Terwijl ze op vakantie is met twee goede vriendinnen, herontdekt Alice de essentie van zichzelf en krijgt ze een broodnodig perspectief. Langzaam begint ze de koorden van wederzijdse afhankelijkheid te rafelen die haar binden. Maar Simons wraak is even onvermijdelijk als verpletterend – en eenmaal ontketend stelt het Alice’s kracht, haar moed en de banden van haar diepgewortelde vriendschappen op de proef.

Alice, Darling wordt geproduceerd door Katie Bird Nolan, Lindsay Tapscott, Christina Piovesan en Noah Segal. Het komt van Babe Nation Films en Elevation Pictures.

Alice, Darling is geregisseerd door Mary Nighy op basis van een scenario geschreven door Alanna Francis. De hoofdrollen worden gespeeld door Kaniehtiio Horn, Charlie Carrick en Wunmi Mosaku.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...