Beleef komende kerstvakantie The Lord of the Rings: The Two Towers in Concert

Na drie uitverkochte én onvergetelijke filmconcerten van het eerste deel, wordt dit jaar de kerstvakantie op 20 en 21 december geopend met The Lord of the Rings: The Two Towers in Concert in Rotterdam Ahoy | RTM Stage.

Maar liefst 200 professionele musici van Symfonieorkest Vlaanderen, Brabant Koor, Souvenir Jeugdkoor en Kooracademie Breda zullen het podium betreden om de herkenbare score van Howard Shore nieuw leven in te blazen.

Tijdens The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring in Concert in 2023 waren de shows binnen recordtijd uitverkocht.

The Lord of the Rings: The Two Towers in Concert

Beleef het tweede deel van de trilogie door Peter Jackson als een adembenemende muzikale reis door de prachtige landschappen van Rohan tot de angstaanjagende torens van Isengard. Ga mee op de vervolg avonturen van Frodo en Sam terwijl ze de duistere krachten van Sauron trotseren op hun weg naar Mordor en laat je tijdens de film meeslepen door de geweldige live uitvoering van de soundtrack.

Vrijdag 20 december 2024
Rotterdam Ahoy | RTM stage
Avond: 19:30

Zaterdag 21 december 2024
Rotterdam Ahoy | RTM stage
Matinee: 13:30
Avond: 19:30

Op woensdag 5 juni om 11:00 start de pre-sale. Klik hier voor meer informatie.

Beleef één van de grootste filmconcerten aller tijden, ga komende kerstvakantie opnieuw het avontuur met je favoriete hobbits aan in de meest meeslepende setting ooit!

The Lord of the Rings: The Two Towers

Het reisgenootschap is uit elkaar gevallen na de dood van Boromir. De vrienden Frodo en Sam wacht de onmogelijke taak onbeschermd en ongezien naar Mordor te komen en daar de Ring te vernietigen. Zij krijgen tijdens hun queeste echter onverwacht hulp van de minst waarschijnlijke persoon. Samen met deze nieuwe medestander gaan zij de strijd aan met de duistere Sauron, die een onzalig verbond heeft gesloten met de boosaardige tovenaar Saruman. Ondertussen proberen Aragorn, de elf Legolas en de dwerg Gimli de hobbits Merry en Pippin te vinden en te bevrijden uit de handen van het Orc-leger van Saruman. Tijdens de zoektocht belandt het driemanschap in Rohan, het land van koning Theoden, in wie zij een onverwachte bondgenoot vindt in het gevecht tegen de heersers van de twee torens, Saruman en Sauron.

The Lord of the Rings is geregisseerd door Peter Jackson. De hoofdrollen worden gespeeld door Elijah Wood, Sean AstinDominic MonaghanBilly BoydOrlando BloomIan McKellenViggo Mortensen, Andy SerkisKarl UrbanMiranda OttoJohn Rhys-Davies en Liv Tyler.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...