It Ends With Us vanaf 8 augustus in de Nederlandse bioscoop | Bekijk trailer

Sony Pictures heeft de officiële trailer uitgebracht voor It Ends With Us, het komende romantische drama, gebaseerd op de gelijknamige bestseller uit 2016 van Colleen Hoover.

De video toont Lily terwijl ze verliefd begint te worden op de broer van haar vriendin, Ryle. Hun romantiek uit het verhalenboek begint echter langzaam af te brokkelen nadat Ryle plotseling gewelddadig wordt. De trailer plaagt ook dat Lily haar jeugdliefde Atlas ontmoet, wat haar gevoelens met Ryle nog ingewikkelder zal maken. De film verschijnt op 8 augustus in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

It Ends With Us

It Ends With Us, het eerste, bestseller boek van Colleen Hoover dat verfilmd is, vertelt het meeslepende verhaal van Lily Bloom (Blake Lively), een vrouw die na een traumatische jeugd opnieuw wil beginnen in Boston, waar ze hoopt haar droom van een eigen bloemenzaak waar te maken. Bij toeval ontmoet ze de charmante neurochirurg Ryle Kincaid, gespeeld door Justin Baldoni, die de film ook regisseerde, met wie ze meteen een klik heeft. Ze vallen als een blok voor elkaar, maar na een tijdje krijgt Lily een kant van Ryle te zien die haar aan de relatie van haar ouders doet denken. Als Lily’s eerste grote liefde Atlas Corrigan (Brandon Sklenar) ineens weer opduikt in haar leven, komt haar relatie met Ryle onder grote druk te staan. Lily beseft dat ze moet leren vertrouwen op haar eigen kracht om een onmogelijke keuze te maken die bepalend is voor haar toekomst.

It Ends With Us wordt geregisseerd door Justin Baldoni op basis van een scenario geschreven door Christy Hall. In de film zijn er naast Blake Lively als Lily en Baldoni als Ryle ook rollen voor, Brandon Sklenar als Atlas, Jenny Slate als Alyssa, Hasan Minhaj als Marshall en Amy Morton. Het is uitvoerend geproduceerd door Baldoni, Lively, Hoover, Steve Sarowitz, Andrew Calof en Andrea Ajemian, terwijl Alex Saks, Jamey Heath en Hall produceren.

It Ends With Us is vanaf 8 augustus 2024 te zien in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *