Belgische dramaserie Knokke Off vanaf 19 juli op Netflix

Knokke Off is een Vlaams-Nederlandse fictionele reeks die het leven volgt van een groep jonge twintigers die hun zomer doorbrengen in Knokke. De tieners voelen de druk van hun ouders en verliezen zichzelf een zomer lang in luxe en feesten. De reeks is te streamen op VRT MAX en vanaf 19 juli 2023 in Nederland te zien bij Netflix. Bekijk hieronder een trailer.

Knokke Off afleveringen te zien op Netflix

Knokke Off volgt twintigers Louise (Pommelien Thijs) en Alexander (Willem De Schryver), die samen met hun vrienden een schijnbaar onbezonnen zomer beleven in het weelderige Knokke. Door de enorm hoge verwachtingen van hun ouders dreigen ze echter zichzelf te verliezen in luxe en feesten en gaan ze wanhopig op zoek naar vriendschap en liefde. Hun wereld wordt daarbij ook nog eens verstoord door de komst van Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder Melissa (Anna Drijver).

De cast bestaat uit namen als Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Manouk Pluis, Anna Drijver, Ini Massez, Geert Van Rampelberg, Ruth Becquart, Jasmine Sendar, Gène Bervoets, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Emma Moortgat, Pieter Genard, Jef Hellemans, Felicia Van Remoortel.

De dramaserie is een gezamenlijke productie van Dingie, VRT en Netflix, in samenwerking met Dutch FilmWorks. De serie werd geschreven door onder meer Luk Wyns (Crimi clowns) en Nele Vandael (Zie mij graag) en bestaat uit tien afleveringen.

Knokke Off is vanaf 19 juli 2023 in Nederland te zien bij Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...