Hudson and Rex seizoen 5 in Nederland te zien bij FOX

Seizoen 5 van Hudson and Rex is vanaf woensdag 19 juli om 20:35 uur te zien op FOX Nederland. In deze Canadese serie wordt het beroemde Commissaris Rex in een nieuw jasje gegoten. Detective Charlie Hudson en zijn trouwe partner Rex staan klaar om misdaden in Newfoundland op te lossen.

Rechercheur Hudson en zijn herdershond Rex krijgen in de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen te maken met een vermiste vrouw. Ze zetten alle zeilen bij om het mysterie op te lossen. De verdenking gaat meteen uit naar de vriend van de vrouw, maar is dat wel terecht? Die vraag proberen Hudson en Rex te beantwoorden. Ze willen hoe dan ook de waarheid boven tafel krijgen.

Hudson and Rex seizoen 5 op FOX

Charlie Hudson, een sluwe rechercheur bij Major Crimes voor het politiebureau van St. John, werkt samen met een ongewone partner – Rex, een voormalige K9-Duitse herder, wiens verhoogde zintuigen Charlie helpen bij het opsporen van zijn verdachten. Samen onderzoeken ze raadselachtige misdaden, van een ontvoering die een veel grotere samenzwering in het spel onthult tot een moord op kunsthandel die tot diep in de wereld van de high society loopt. Met Charlie’s behendige recherchewerk en Rex’s scherpe zintuigen is dit misdaadbestrijdende paar niet te stoppen.

De hoofdrollen worden gespeeld door John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly.

Hudson & Rex is een Canadese misdaadserie van de zender City, gebaseerd op het Italiaans-Oostenrijkse drama Kommissar Rex. De serie ging in première op 25 maart 2019. Seizoen twee ging in première op 24 september 2019 en het derde seizoen verscheen op 5 januari 2021. Seizoen 4 ging op in première 21 oktober 2021.

Hudson & Rex seizoen 5 is vanaf 19 juli 2023 te zien om 20:35 uur op FOX Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...