Beluister nu het nummer ‘Love Again’ van Céline Dion

Beluister nu het nummer ‘Love Again’ van Céline Dion, de titelsong van de gelijknamige, nieuwe bioscoopfilm Love Again. Het nummer is op 13 april gelanceerd en is het titelnummer van de nieuwe soundtrack die zal uitkomen op 12 mei. Het album bevat vijf nieuwe nummers van Céline Dion, inclusief ‘Love Again’, geschreven door Dan Wilson en Arista Records artist ROSIE, beluister het nummer hier. De soundtrack bevat de eerste nieuwe muziek van Céline sinds haar album Courage uit 2019, samen met zes van Céline’s eerdere hits, evenals drie nummers van de score van de film. Céline zei:

“I had a lot of fun doing this movie. And to have the privilege of appearing with the beautiful and talented actors Priyanka Chopra Jonas and Sam Heughan in my very first feature film is a gift that I will cherish forever. I think it’s a wonderful feel-good story, and I hope that people will like it, and like the new songs too.”

Love Again film trailer

Love Again van Céline Dion

Stel je voor dat je door een toevallig tekstberichtje de liefde van je leven vindt. In de romantische komedie LOVE AGAIN stuurt Mira Ray berichtjes naar het oude mobiele nummer van haar overleden verloofde. Ze staat er niet bij stil dat het nummer inmiddels is toegewezen aan de nieuwe werktelefoon van Rob Burns, een journalist. Rob is erg onder de indruk van de prachtige, openhartige berichtjes. Als hij een stuk moet schrijven over megastar Celine Dion (die zichzelf speelt in haar eerste filmrol) schakelt hij haar hulp in om ervoor te zorgen dat hij Mira in het echt ontmoet en haar voor zich kan winnen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan (Outlander) en Celine Dion, van wie er meerdere nieuwe nummers in de film te horen zijn. Jim Strouse is verantwoordelijk voor het scenario en de regie van Love Again.

Love Again draait vanaf 18 mei 2023 in Nederland in de bioscoop.

Afbeelding via Sony Pictures Nederland

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...