Muziekfilm Spinning Gold vanaf 4 mei in de Nederlandse bioscoop

De muziekfilm Spinning Gold is vanaf 4 mei 2023 te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de trailer. Donna Summer, Bill Withers, Gladys Knight, The Village People, KISS … Het zijn slechts enkele van de iconen die groot werden onder de meest kleurrijke muziekproducent van de industrie; Neil Bogart. Spinning Gold laat zien hoe hij met zijn Casablanca Records de muziekgeschiedenis herschreef. Een verhaal zo ambitieus, schokkend, sexy, cool en ongelofelijk dat het alleen maar waar kan zijn.

Spinning Gold

Spinning Gold

Nog voordat de disco regeerde, was er één platenlabel dat alles veranderde. Met Casablanca Records creëerde Neil Bogart – die werkelijk alles deed om een hit te scoren – het meest succesvolle, onafhankelijke platenlabel aller tijden. Door een mix van creatieve waanzin en een totaal geloof in elkaar en de muziek die ze maakten vormde zijn ragtag-team van jonge muziekliefhebbers een hele eigen cultuur. Enkele van de populairste muzieksterren van vandaag vertolken in Spinning Gold de iconen die hen inspireerden en zingen hun meest populaire liedjes, waaronder Grammy en Golden Globe-genomineerde Wiz Khalifa als George Clinton, Jason Derulo als Ron Isley van de Isley Brothers, Pink Sweat$ als Bill Withers, Grammy genomineerde Tayla Parx als Donna Summer en multi-Grammy-winnaar Ledisi als Gladys Knight.

De cast bestaat uit namen als Jeremy Jordan, Michelle Monaghan, Jason Derulo, Wiz Khalifa, Pink Sweat$, Tayla Parx, Ledisi.

De film is geschreven en geregisseerd door Timothy Scott Bogart.

Spinning Gold is vanaf 4 mei 2023 te zien in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...