Benedict Cumberbatch leidt Netflix serie Eric | Bekijk trailer

Netflix heeft de officiële trailer gedeeld voor Eric, het komende gelimiteerde drama met Benedict Cumberbatch in de hoofdrol als een vader die de denkbeeldige vriend van zijn vermiste zoon zal herscheppen in een wanhopige poging hem te vinden.

De video belicht het onderzoek naar de verdwijning van een jongen, wiens kansen om levend terug te keren steeds kleiner worden elk uur dat de politie hem niet kan vinden. Desondanks bleef zijn vader hoopvol dat hij de weg terug naar huis zou vinden. De miniserie is vanaf 30 mei te zien op Netflix.

Bekijk hieronder de Eric trailer.

Netflix serie Eric

Het beperkte drama speelt zich af in het New York van de jaren tachtig en volgt de wanhopige zoektocht van een vader wanneer zijn negenjarige zoon op een ochtend op weg naar school verdwijnt. Vincent, een van de belangrijkste poppenspelers van New York en maker van de enorm populaire kindertelevisieshow ‘Good Day Sunshine’, worstelt met het verlies van zijn zoon, Edgar, en wordt steeds verdrietiger en vluchtiger. Vol zelfhaat en schuldgevoel rond de verdwijning van Edgar klampt hij zich vast aan de tekeningen van zijn zoon van een blauwe monsterpop, Eric, ervan overtuigd dat als hij Eric op tv kan krijgen, Edgar naar huis zal komen. Terwijl Vincents steeds destructievere gedrag zijn familie, zijn collega’s en de rechercheurs die hem proberen te helpen vervreemdt, is het Eric, een illusie van noodzaak, die zijn enige bondgenoot wordt in de zoektocht om zijn zoon thuis te brengen.

Eric is een miniserie van zes afleveringen, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Abi Morgan via haar Little Chick-banner, met regie van Lucy Forbes. Verder zijn er rollen voor Gaby Hoffmann, Ivan Morris Howe, McKinley Belcher III, Roberta Colindrez, Jeff Hephner, Dan Fogler, Clarke Peters, Adepero Oduye en meer. Naast de hoofdrol fungeert Cumberbatch ook als uitvoerend producent naast Jane Featherstone, Lucy Dyke en Carolyn Strauss.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...