Serie Sausage Party: Foodtopia vanaf juli te zien op Prime Video

De eerste poster voor Sausage Party: Foodtopia is vrijgegeven. Op X deelde het officiële Amazon Prime Video-account de eerste poster voor de serie. “The movie was just the appetizer. Sausage Party: Foodtopia episodes, served hot and ready July 11”, luidt het onderschrift.

Bekijk hieronder de Sausage Party: Foodtopia poster.Sausage Party: Foodtopia

Sausage Party: Foodtopia serie

Sausage Party: Foodtopia is een spin-off van Sausage Party uit 2016, een geanimeerde komedie met een R-rating, geregisseerd door Conrad Vernon. De film was een enorm kassucces voor Sony en bracht wereldwijd ongeveer $ 141,3 miljoen op, met een geschat budget van $ 19 miljoen.

Het leven is goed voor alle voedselproducten die in de schappen van de plaatselijke supermarkt liggen. Frank (Seth Rogen) de worst, Brenda (Kristen Wiig) het hotdogbroodje, Teresa Taco en Sammy Bagel Jr. (Edward Norton) kunnen niet wachten om naar huis te gaan met een tevreden klant. Al snel stort hun wereld in als de arme Frank de gruwelijke waarheid ontdekt dat hij uiteindelijk een maaltijd zal worden. Nadat ze zijn vrienden hebben gewaarschuwd voor hun soortgelijke lot, bedenken de paniekerige bederfelijke waren een plan om aan hun menselijke vijanden te ontsnappen.

Details over het plot voor Sausage Party: Foodtopia blijven op dit moment geheim.

De serie heeft een stemmen cast bestaande uit Seth Rogen als Frank, Kristen Wiig als Brenda Bunson, Michael Cera als Barry, David Krumholtz als Kareem Abdul Lavash en Edward Norton als Sammy Bagel Jr.

Daarnaast zijn Will Forte, Natasha Rothwell, Sam Richardson en Yassir Lester in geheime rollen gecast.

De serie is geschreven door Kyle Hunter en Ariel Shaffir. Hunter en Shaffir zijn ook uitvoerend producenten naast Rogen, Vernon, Evan Goldberg, James Weaver, Alex McAtee Megan Ellison, Patrick Chu, Andrew Millstein,

Sausage Party: Foodtopia gaat in première op Amazon Prime Video op 11 juli 2024.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...