Blinded seizoen 2 vanaf 7 januari op NPO

Blinded seizoen 2 (tevens bekend als Fartblinda) keert binnenkort terug op de NPO. Het tweede seizoen van de Zweedse serie is vanaf 7 januari wekelijks te zien op NPO 3. De acht nieuwe afleveringen zijn vanaf dan tevens te zien op NPO Plus. Journaliste Bea Farkas moet voor de krant een artikel schrijven over de ST Bank, die ongewoon lage kredietverliezen heeft. Bea krijgt argwaan en gaat op onderzoek uit, met grote gevolgen.

Blinded seizoen 2

De jonge journaliste Bea Farkas werkt op de economische redactie van een krant. Wanneer ze een artikel moet schrijven over de ST Bank, ontdekt ze dat de bank opvallend lage kredietverliezen heeft. Bea krijgt argwaan en gaat op onderzoek uit, met grote gevolgen. Als werk en privé door elkaar beginnen te lopen moet ze een ingrijpende beslissing nemen.

In het tweede seizoen van de thriller keren Julia Ragnarsson en Matias Varela terug in hun rol van financieel journalist Bea Farkas en bankdirecteur Peder Rooth. Na de rampzalige affaire van Bea en Peder, bevindt Bea zich in Malta om een ​​nieuwe kredietinstelling te onderzoeken. Bij een toevallige hereniging met Peder vliegen de vonken er weer tussen de twee.

Blinded is een Zweedse thrillerserie van de zender C More. De serie ging in première op 19 augustus 2019. De serie is gebaseerd op het boek Fartblinda van onderzoeksjournalist Carolina Neurath. Zij baseerde haar boek losjes op voorvallen rondom de val van de HQ Bank in Zweden (in 2010).

Blinded seizoen 2 is vanaf 7 januari wekelijks te zien op NPO 3.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter