Trailer voor A Good Person

MGM heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende film A Good Person van Zach Braff. Het geeft ons een voorproefje van de reis die het personage van Florence Pugh doormaakt na een tragisch ongeluk.

De film speelt Pugh naast een cast, bestaande uit onder andere Morgan Freeman, Molly Shannon, Chinaza Uche en Celeste O’Connor. De film is geschreven en geregisseerd door Zach Braff, die eerder Garden State uit 2004 en Wish I Was Here uit 2014 regisseerde.

Bekijk hieronder de trailer van A Good Person.

A Good Person

Daniel (Morgan Freeman) wordt samengebracht met Allison (Florence Pugh), de eens zo bloeiende jonge vrouw met een mooie toekomst die betrokken was bij een onvoorstelbare tragedie die het leven van zijn dochter kostte. Terwijl de verdrietige Daniel zijn tienerkleindochter grootbrengt en Allison op zoek is naar verlossing, ontdekken ze dat vriendschap, vergeving en hoop op onwaarschijnlijke plaatsen kunnen gedijen.

De film is geschreven en geregisseerd door Zach Braff. Hij had een gesprek met EW over het maken van de film en het omgaan met zijn eigen verdriet over het verlies van zijn vader, zus en goede vrienden de afgelopen vijf jaar sinds zijn laatste film:

“I was just overcome with not only experiencing grief myself but experiencing how the people closest to the grief were able to stand back up after the tragedy. And so that’s what I really wanted to write about. Some of it is heartbreaking, but I also wanted to write about it with my own style, which is to find the humor in it all. I have a very funny family, and we always find a way to laugh our way through things, even the painful things.”

A Good Person verschijnt op 24 maart in geselecteerde bioscopen in de Verenigde Staten, met een brede release de daaropvolgende week op 31 maart. In  Nederland wordt de film uitgebracht door The Searchers. Deze zal ergens in 2023 verschijnen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...