Blink Twice trailer geeft een voorproefje van Zoë Kravitz’ regiedebuut met in de hoofdrol Channing Tatum

Amazon MGM Studios heeft de eerste trailer van Blink Twice uitgebracht. De film (voorheen bekend als Pussy Island) is een nieuwe thrillerfilm geregisseerd door Zoë Kravitz. De film, met in de hoofdrollen Channing Tatum en Naomi Ackie, verschijnt 22 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hieronder de Blink Twice trailer.

Blink Twice trailer

Wanneer tech-miljardair Slater King (Channing Tatum) cocktailserveerster Frida (Naomi Ackie) ontmoet tijdens zijn fondsenwervende gala, vliegen de vonken eraf. Hij nodigt haar uit om met hem en zijn vrienden mee te gaan op een droomvakantie op zijn privé-eiland. Het is een paradijs. Wilde nachten gaan over in zonovergoten dagen en iedereen heeft het naar zijn zin. Niemand wil dat deze reis eindigt, maar terwijl er vreemde dingen gebeuren, begint Frida haar realiteit in twijfel te trekken. Er is iets mis met deze plek. Ze zal de waarheid moeten ontdekken als ze levend uit dit feest wil komen.

Naast Tatum en Ackie zijn er in de film ook rollen voor Christian Slater (Mr. Robot, Very Bad Things), Simon Rex (Red Rocket), Adria Arjona (True Detective), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Haley Joel Osment (The Sixth Sense), Geena Davis (Beetlejuice) en Alia Shawkat (Arrested Development).

Blink Twice is het officiële regiedebuut van Kravitz. Ze staat bekend om haar rol als Selina Kyle/Catwoman in The Batman uit 2022, terwijl ze ook speelde in Big Little Lies en een aantal andere films, waaronder X-Men: First Class uit 2011, Divergent uit 2014, Mad Max: Fury Road uit 2015 en Fantastic Beasts uit 2016.

Kravitz schreef samen met E.T. Feigenbaum het script voor Blink Twice. Ze produceert de film ook samen met Tatum, Bruce Cohen, Tiffany Persons en Garrett Levitz. Stacy Perskie, Jordan Harkins en Vania Schlogel dienen als uitvoerende producenten.

Blink Twice verschijnt 22 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...