Komt er een Baby Reindeer seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Baby Reindeer seizoen 2 op Netflix? Heel seriekijkend Nederland is in de ban van de nieuwe Netflix-serie over de komiek die jarenlang gestalkt wordt. Alle zeven afleveringen zijn inmiddels te bingen en veel fans vragen zich af of er ook een seizoen 2 komt.

Baby Reindeer is een Britse televisieserie die werd geproduceerd voor Netflix. Het vertelt het waargebeurde verhaal van komiek Richard Gadd die jarenlang werd gestalkt. De serie werd geschreven door Gadd die tevens de hoofdrol in de serie vertolkt.

Hoewel fans vanwege het grote succes van de show om een ​​tweede seizoen vragen, is Baby Reindeer een limited serie, wat betekent dat de serie is gemaakt met de bedoeling om slechts één seizoen te hebben. Dat betekent echter niet dat het team niet de kans heeft om verder te gaan dan het eerste seizoen. Op dit moment heeft Netflix Baby Reindeer niet voor een tweede seizoen verlengd, en Gadd heeft nog niks gezegd over het idee. In maart 2024 vertelde hij Netflix:

“All I ever wanted to do was capture something complicated about the human condition. That we all make mistakes. That no person is ever good or bad. That we are all lost souls looking for love in our own weird way.”

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.Baby Reindeer seizoen 2

Richard Gadd, een worstelende komiek, raakt verwikkeld in een verstikkende obsessie met een kwetsbare vrouw die hij vriendelijk benaderde. Deze obsessie dreigt hun levens te ruïneren als de vrouw hem onophoudelijk begint te stalken. Richard moet op een gegeven moment de confrontatie aangaan, met het besef dat dit een ingrijpende, traumatische invloed op zijn leven kan hebben.

Het verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten. In de vijf jaar dat Gadd gestalkt werd ontving hij 41071 e-mails, 350 uur aan voicemails, 744 tweets, 46 Facebookberichten en 106 pagina’s brieven en enkele cadeaus van zijn stalker. De e-mails en berichten die getoond worden in de serie zijn echt.

Het verhaal van zijn stalker was het onderwerp van een show die Gadd opvoerde op het Edinburgh Fringe Festival in 2019. Later voerde hij het stuk op in het The Bush Theatre in Londen. Hij ontving hiervoor een Olivier Award for Outstanding Achievement at an Affiliate Theatre.

De cast bestaat uit namen als Richard Gadd , Jessica Gunning, Nava Mau, Tom Goodman-Hill, Shalom Brune-Franklin.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...