Bovennatuurlijke film Night Swim vanaf januari in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de trailer

Universal Pictures heeft de officiële trailer uitgebracht voor Night Swim, Blumhouse’s nieuwste bovennatuurlijke thriller, afkomstig van producers James Wan en Jason Blum. Bekijk de trailer hieronder. De film zal op 4 januari 2024 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Night Swim trailer

Night Swim film trailer

In Night Swim, gebaseerd op de veelgeprezen korte film uit 2014 van Rod Blackhurst en Bryce McGuire, vertolkt Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) de rol van Ray Waller, een voormalige Major League-honkbalspeler die door een slopende ziekte vervroegd heeft moeten stoppen. Ray verhuist naar een nieuw huis met zijn bezorgde vrouw Eve (de voor een Oscar® genomineerde Kerry Condon), zijn tienerdochter Izzy (Amélie Hoeferle) en zijn jonge zoon Elliot (Gavin Warren).

Ray heeft de hoop weer prof te worden nog niet opgegeven en overtuigt Eve ervan dat het zwembad in de tuin van hun nieuwe huis niet alleen leuk is voor hun kinderen, maar hem ook de kans biedt te werken aan zijn herstel. Maar dan ontketent een duister geheim uit het verleden van het huis een kwaadaardige kracht, die het gezin onontkoombaar mee zal sleuren naar gruwelijke diepten.

De film wordt geleid door Oscar-genomineerde Kerry Condon, Wyatt Russell, Amélie Hoeferle en Gavin Warren.

Night Swim is geschreven en geregisseerd door Bryce McGuire (scenarist van de binnenkort uitkomende film Baghead) en wordt geproduceerd door James Wan, de man achter de Saw-, Insidious– en The Conjuring-franchises, en Jason Blum, de producent van de Halloween-films en The Invisible Man. Uitvoerend producenten zijn Michael Clear en Judson Scott voor Atomic Monster en Ryan Turek voor Blumhouse.

Night Swim draait vanaf 4 januari 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...