Trailer voor La Casa De Papel spin-off serie Berlin

Vandaag onthult Netflix de trailer voor de La Casa de Papel (Money Heist) spin-off serie Berlin. Bekijk de trailer hieronder.

Berlijn beleeft zijn hoogtijdagen en wordt alleen gedreven door liefde en geld. Zijn volgende grote overval? Een jackpot aan juwelen met een waarde van 44 miljoen.

Berlin serie trailer

Berlin serie trailer

De spin-off concentreert zich op een eerdere periode in het leven van Berlin, die wordt besproken in flashbacks in de latere seizoenen van La Casa De Papel. Berlin zegt dat er maar twee dingen zijn die een slechte dag in een geweldige kunnen veranderen: liefde en een betaaldag van een miljoen dollar. Dit is wat hem scherp gefocust houdt op zijn verheven doelen. Dus bereidt hij een van zijn meest extreme overvallen tot nu toe voor: het verdwijnen van juwelen ter waarde van $ 44 miljoen. Maar eerst moet hij de hulp inroepen van een aantal slimme criminelen: Keila, een meesterbrein op het gebied van cyberbeveiliging; Damián, een academicus en een goede vriend van Berlijn; Cameron, een los kanon dat op het randje leeft; Roi, een slotenmaker en de trouwe sidekick van Berlin; en Bruce, die vloeiend is in gadgets en wapens.

Berlin wordt wederom gespeeld door Pedro Alonso. De castleden die zich bij Alonso zullen voegenzijn Tristán Ulloa (Fariña) als Berlins vertrouweling Damián, Michelle Jenner als elektronicaspecialist Keila, Begoña Vargas (Welcome to Eden) als Cameron, Julio Peña Fernández (Through My Window) als Roi en Joel Sánchez als Bruce.

Seriemaker Álex Pina, de man achter La Casa de Papel, is terug aan het roer. De serie is geschreven door Esther Martínez Lobato, Pina, David Olivia en David Berrocal, die samen met Geoffrey Cowper ook regisseur wordt.

Pedro Alonso’s Berlin werd geïntroduceerd tijdens de eerste aflevering van La Casa De Papel. Het personage stierf oorspronkelijk tijdens de finale van het eerste seizoen. Dankzij de ontvangst van fans kon Alonso de rol echter opnieuw spelen in de laatste seizoenen, waar hij in flashback-scènes verscheen.

De serie Berlín is vanaf 29 december 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...