Horrorkomedie It’s a Wonderful Knife vanaf 21 december in de bioscoop

Filmdistributeur Just Entertainment brengt deze kerst de horrorkomedie It’s a Wonderful Knife naar Nederland. Een van de hoofdrollen wordt vertolkt door Justin Long en een bijzondere bijrol is weggelegd voor de Belgische dj Dimitri Vegas. Deze film is hét alternatief voor de feel good kerstfilm. De film is geschreven door Michael Kennedy en werd geregisseerd door Tyler MacIntyre. Bekijk de trailer hieronder.

It’s a Wonderful Knife

It’s a Wonderful Knife is een horrorkomedie die draait om het leven van Winnie Carruthers. Een jaar nadat Winnie op kerstavond haar broer én stad heeft gered van een psychopathische burgemeester Waters (Justin Long), voelt ze zich diep ongelukkig. Haar allerbeste vriendin kon ze namelijk niet redden en het lijkt alsof niemand om haar heen écht begrijpt wat er werkelijk is gebeurd. Bovendien komt ze tot de ontdekking dat haar vriendje al lange tijd ontrouw is.

Wanneer Winnie vervolgens wenst dat ze nooit geboren was, belandt ze in een parallel universum waar haar wens uitkomt en niemand haar meer kent. In deze alternatieve realiteit beseft ze al snel dat de situatie veel erger is zonder haar aanwezigheid. De moordlustige maniak is namelijk nog op vrije voeten en terroriseert de inwoners nog steeds op brute wijze. Winnie besluit alles op alles te zetten om hem te verslaan en terug te keren naar haar eigen wereld.

De film is een moderne twist op de klassieker It’s a Wonderful Life uit 1946.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jane Widdop, Joel McHale, Katharine Isabelle, Justin Long, Dimitri Vegas Thivaios.

De film is geregisseerd door Tyler MacIntyre en is geschreven door Michael Kennedy.

It’s a Wonderful Knife draait vanaf 21 december 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...