Britse horrorfilm The Strays vanaf 22 februari op Netflix

Vanaf 22 februari 2023 kun je bij Netflix kijken naar de nieuwe Britse horrorfilm genaamd The Strays. De thriller volgt Neve (Ashley Madekwe uit Secret Diary of a Call Girl), een vrouw van kleur die een perfect leven lijkt te leiden in een rustige en voornamelijk witte buitenwijk. Het zorgvuldig opgebouwde, bevoorrechte leven van een zwarte vrouw begint te ontrafelen als twee vreemden opduiken in haar pittoreske stadje. Bekijk de trailer hieronder.

The Strays op Netflix

Neve is de adjunct-directeur van een privéschool. Ze heeft een goed leven en woont met haar man Ian en tienerkinderen Sebastian en Mary in een mooi huis in een idyllisch plattelandsstadje. Maar haar zorgvuldig opgebouwde leven in de hogere middenklasse begint te ontrafelen met de komst van twee schimmige figuren uit haar verleden, Abigail en Marvin.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ashley Madekwe, Jorden Myrie en Bukky Bakray.

De film is geschreven en geregisseerd door Nathaniel Martello-White.

The Strays verschijnt 22 februari 2023 op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter