Britse thrillerreeks Captivated (Too Good To be True) in juli te zien bij de NPO

De vierdelige serie Captivated (in het Verenigd Koninkrijk uitgezonden onder de titel Too Good To be True) verschijnt op 26 juli bij de NPO. Bekijk hieronder een trailer.

Captivated

Alleenstaande moeder Rachel leeft op de armoedegrens, waardoor ze de hele dag als schoonmaakster moet werken om voor haar zoon te zorgen. Uit het niets wordt ze benaderd door een rijke zakenman die haar een nieuwe baan aanbiedt met een beter loon en kortere uren. Nadat ze echter heeft geaccepteerd, raakt ze verder in zijn leven getrokken en begint ze zijn motieven in twijfel te trekken.

De cast bestaat uit namen als Kara Tointon, Charlie Hodson-Prior, Allen Leech, Sara Powell, Taj Atwal, John Thomson.

Captivated werd geregisseerd door Megan K Fox. Showrunner is oud-voetballer en acteur David Leon. Scenarioschrijvers zijn Cameron McAllister en Nessah Muthy voor de vierdelige serie. De serie werd oorspronkelijk in opdracht gemaakt met de titel The Hunted in mei 2023 en wordt geproduceerd door Story Films. Uitvoerende producenten zijn Sam Tipper-Hale en David Nath voor Story Films en David Collins voor Samson Films.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...