Trailer The Man with 1000 Kids over Nederlandse spermadonor Jonathan Meijer

De internationale Netflix-documentaire The Man with 1000 Kids vertelt het verhaal van de Nederlandse spermadonor Jonathan Meijer, een charmante oplichter die de afgelopen jaren wereldnieuws werd. Jonathan wordt ervan beschuldigd over de hele wereld moeders te hebben misleid om zijn kinderen te krijgen. Bekijk hieronder de trailer. De documentaire is vanaf 3 juli te zien bij Netflix.

The Man with 1000 Kids

Een aantal gezinnen komt erachter dat de charismatische man die ze vertrouwden spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.

Deze driedelige serie duikt in de schimmige wereld van de vruchtbaarheidsindustrie en laat zien hoe sommige internationale klinieken door een gebrek aan wereldwijde regelgeving anonieme donaties toestaan. Met exclusieve toegang tot een groep vastberaden en verontwaardigde ouders onthult de serie het bizarre verhaal van deze YouTuber, en hoe de ouders nu strijden voor wetswijzigingen om te voorkomen dat hij nog meer mensen bedriegt.

De reeks is geregisseerd door Josh Allott. Het is een productie van Curious Films in samenwerking met Rogo Productions. Uitvoerende producenten zijn Dov Freedman, Natalie Hill, Jessie Versluys (Curious Films) en Alex Holder (Rogo Productions).

The Man With 1000 Kids is vanaf 3 juli exclusief te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *