Komt er een Fire Country seizoen 2?

Komt er een Fire Country seizoen 2? CBS heeft Fire Country verlengd voor het seizoen 2023-2024. Dit zou geen verrassing moeten zijn, aangezien het CBS-drama de best beoordeelde nieuwe serie van het seizoen is.

Het netwerk heeft aangekondigd dat de serie terugkeert voor een tweede seizoen op dezelfde dag dat de negende aflevering van de eerste in première gaat (en na een grote cliffhanger). Amy Reisenbach, president van CBS Entertainment, zei in een statement:

“It’s pretty remarkable to see a new series resonate like this with both broadcast and streaming audiences right out of the gate. Fire Country has so many appealing entry points for the audience. It combines high-stakes action with small town charm, mystery and romance, and a family franchise at its core. We’re blessed to have an incredible team in front of and behind the camera led by amazing producers and writers and an exceptionally talented cast.”Fire Country seizoen 2

Fire Country volgt Bode Donovan, een jonge veroordeelde die op zoek is naar verlossing en een verkorte gevangenisstraf door deel te nemen aan een brandbestrijdingsprogramma. Hij en andere gevangenen werken samen met elitebrandweerlieden om enorme, onvoorspelbare bosbranden in de regio te blussen. Het is niet alleen een opdracht met een hoog risico en een hoge beloning, maar hij is ook toegewezen aan werk in zijn geboorteplaats – en hij heeft daar een behoorlijk zwaar verleden, aangezien zijn zus stierf en zijn vader hem de schuld gaf.

In het CBS-drama zijn er rollen voor Max Thieriot, Billy Burke, Kevin Alejandro, Diane Farr, Stephanie Arcila, Jordan Calloway en Jules Latimer.

Tony Phelan, Joan Rater, Tia Napolitano, Thieriot, Jerry Bruckheimer en KristieAnne Reed zijn uitvoerend producenten. Fire Country is geïnspireerd op Thieriot’s ervaringen toen hij opgroeide in Fire Country en komt voort uit een origineel idee van de acteur, die ook het verhaal voor de pilot heeft geschreven met de schrijvers Tony Phelan en Joan Rater.

Afbeelding via CBS

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...