Zoey’s Extraordinary Playlist vanaf 22 mei op FOX

De serie Zoey’s Extraordinary Playlist is vanaf 22 mei te zien op FOX. Na een ongewone gebeurtenis begint Zoey Clarke, een slimme computercoder die zich in San Francisco een weg baant, ineens de diepste verlangens en gedachten van de mensen om haar heen te horen door middel van populaire liedjes. Bekijk hieronder de trailer.

Zoey’s Extraordinary Playlist

Zoey’s Extraordinary Playlist is een muzikale komedie-dramaserie gemaakt door Austin Winsberg die op 7 januari 2020 in première ging op NBC.

De serie heeft in de hoofdrol Jane Levy als Zoey Clarke, een softwareontwikkelaar die ontdekt dat ze het vermogen heeft om de diepste gedachten van mensen als liedjes te horen. Elke aflevering bevat meerdere zang- en dansnummers die de verhaallijn ontwikkelen, waarbij elk castlid de liedjes van zijn eigen personage zingt. De serie heeft ook rollen voor Skylar Astin, Alex Newell, John Clarence Stewart, Peter Gallagher, Mary Steenburgen, Lauren Graham, Andrew Leeds, Alice Lee, Michael Thomas Grant, Kapil Talwalkar, en Bernadette Peters. In juni 2020 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen, dat in première ging op 5 januari 2021. In juni 2021 werd de serie na twee seizoenen geannuleerd door NBC.

In september 2021 werd aangekondigd dat streamingdienst The Roku Channel officieel opdracht heeft gegeven voor een twee uur durende film, die bij succes zou kunnen leiden tot meer afleveringen. De film is uitgebracht op 1 december 2021. Maar helaas, na de première van de film op 1 december 2021 werd het stil rond de serie.

Zoey’s Extraordinary Playlist is vanaf 22 mei om 20:35 uur te zien op Fox. Daarna volgt iedere maandag en woensdag een aflevering.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...