Chicago Med seizoen 9 vanaf 9 april op STAR Channel

Chicago Med seizoen 9 is vanaf 9 april te zien in Nederland op tv bij STAR Channel. Het ziekenhuisdrama dat zich afspeelt in het fictieve Gaffney Chicago Medical Center was in 2015 na Chicago PD de tweede spin-off van Chicago Fire, waarbij alle drie de series zich afspelen in dezelfde verhaalwereld.

Chicago Med seizoen 9

Chicago Med is een emotionele achtbaan door de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden. Zij zullen unieke nieuwe zaken te lijf gaan die geïnspireerd zijn door actuele gebeurtenissen. Gaandeweg creëren zij een band met op de achtergrond de hectiek van de operatiekamer. Bekende gezichten van de politie en brandweer van Chicago zullen een handje helpen, zodat het derde team vol helden uit Chicago hun werk op de beste manier kunnen uitvoeren.

Hoofdrollen zijn er voor Marlyne Barrett, S. Epatha Merkerson, Oliver Platt, Dominic Rains, Steven Weber, Jessy Schram, Luke Mitchell, Brennan Brown, Luigi Sottile, Lorena Diaz, Sophia Ali.

Chicago Med is een Amerikaanse medische dramateserie gemaakt door Dick Wolf en Matt Olmstead, en is het derde deel van de Chicago-franchise van Wolf Entertainment. De serie ging in première op NBC op 17 november 2015. In april 2023 werd de serie verlengd voor een negende seizoen, dat in première ging op 17 januari 2024. In maart 2024 werd de serie verlengd voor een tiende seizoen.

Het negende seizoen van Chicago Med is van uitvoerend producent Dick Wolf en producenten Michael Brandt, Derek Haas, Peter Jankowski, Andrew Schneider en Diane Frolov.

Chicago Med seizoen 9 start 9 april om 20.05 uur op Star Channel.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...