Trailer van Gladiator-serie Those About to Die met Anthony Hopkins

Peacock heeft de teaser trailer uitgebracht voor Those About to Die, de komende epische serie met in de hoofdrollen Oscarwinnaar Anthony Hopkins als Romeinse keizer Vespasian en Iwan Rheon als ambitieuze misdaadbaas Tenax.

De serie is ontwikkeld door Robert Rodat en geregisseerd door Roland Emmerich en Marco Kreuzpaintner en is vanaf 18 juli te streamen. De reeks zal in Nederland naar verwachting op SkyShowtime verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

Those About to Die

Het is een episch drama dat zich afspeelt in de complexe en corrupte wereld van door spektakel gedreven gladiatorengevechten. De serie introduceert een ensemble van diverse personages uit alle delen van de Romeinse samenleving die samenkomen op het snijvlak van sport, politiek en dynastieën van de antieke wereld.

Those About to Die is uitvoerend geproduceerd en geregisseerd door Emmerich, waarbij Saving Private Ryan-schrijver Robert Rodat het scenario schrijft, gebaseerd op het gelijknamige non-fictieboek van Daniel Mannix. Dit is Emmerichs eerste tv-project in tien jaar sinds hij in 2012 zijn regiedebuut maakte met Dark Horse.

In de serie zijn er rollen voor Anthony Hopkins, Iwan Rheon, Tom Hughes, Sara Martins, Jojo Macari, Gabriella Pession, Dimitri Leonidas, Moe Hashim, Liraz Charhi, Johannes Haukur Johannesson, Rupert Penry-Jones, Eneko Sagardoy, Pepe Barroso, Gonçalo Almeida, Kyshan Wilson en Alicia Edogamhe.

Uitvoerende producenten zijn Gianni Nunnari, Harald Kloser, Herbert G. Kloiber, Oliver Berben, Martin Moszkowicz, Stuart Ford, Lourdes Diaz en Jonas Bauer. Het is een productie van AGC Studios, met producties van Centropolis Entertainment, Hollywood Gang Productions en Street Entertainment.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...