Chicago P.D. seizoen 11 vanaf 9 april op STAR Channel

Vanaf 9 april 2024 verschijnt Chicago P.D. seizoen 11 op STAR Channel Nederland. In de spin-off van Chicago Fire volgen we het politiecorps van Chicago, dat uit twee zeer verschillende groepen bestaat: de agenten en de inlichtingendienst.

Chicago P.D. seizoen 11

Volg brigadier Hank Voight en zijn team van detectives, met onder andere ex-militair Jay Halstead en Erin Lindsay, in hun gevecht tegen de grootste criminelen van de “Windy City”. In dit enerverende seizoen strijden ze tegen turfoorlogen, een gevaarlijke heroïne- operatie en een enorm drugskartel.

De serie gaat over de mannen en vrouwen van District 21 van de Chicago Police Department die alles op het spel zetten om hun gemeenschap te dienen en beschermen. Het district is opgedeeld in twee verschillende groepen: patrouillerende politie in uniform en de inlichtingendienst. De grote verantwoordelijkheden die dit werk met zich meebrengen reiken tot ver buiten de muren van het politiebureau en eisen vaak een emotionele tol van de persoonlijke levens van deze mannen en vrouwen.

Chicago PD is een dramaserie van de zender NBC en is een spin-off van de serie Chicago Fire. Deze reeks werd bedacht door Michael Brandt en Derek Haas en geproduceerd door Dick Wolf. Chicago P.D. ging op première op 8 januari 2014 op NBC en deed het net zo goed als het origineel. Op 27 februari 2020 bestelde NBC ook een achtste, negende én tiende seizoen. Op 10 april 2023 verlengde NBC de serie voor een elfde seizoen, dat in première ging op 17 januari 2024. Op 21 maart 2024 verlengde NBC de serie voor een twaalfde seizoen.

Naast deze spin-off verscheen ook de serie Chicago Med.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jason Beghe, Jesse Lee Soffer, Tracy Spiridakos, Marina Squerciati, Patrick Flueger, LaRoyce Hawkins, Benjamin Levy Aguilar, Amy Morton.

Chicago P.D. seizoen 11 is vanaf 9 april 2024 om 21.00 uur te zien op STAR Channel Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...