Ferry 2 is in 2024 te zien op Netflix | Cast bekend

Netflix heeft de volledige cast van Ferry 2 bekendgemaakt. Naast hoofdrolspelers Frank Lammers en Huub Smit spelen ook Aiko Mila Beemsterboer, Tobias Kersloot, Marouane Meftah, Hamza Othman, Jonas Smulders, Kendrick Etmon en Charlie-Chan Dagelet een rol in deze nieuwe film. Ferry 2 markeert de terugkeer van de legendarische drugsbaron van het zuiden, Ferry Bouman, en is een vervolg op de gebeurtenissen van het derde seizoen van Undercover. De film wordt geproduceerd door De Mensen en is later dit jaar nog te zien op Netflix.

Ferry de Film 2 cast

Ferry heeft alles verloren en leeft nu een teruggetrokken leven, ver weg van Brabant. Hoewel alles op het eerste gezicht goed lijkt te gaan, verandert alles wanneer Ferry’s achternichtje, Jezebel van Kamp, hem om hulp vraagt en Ferry belast met een zwaar geweten. Ferry weet dat één geheim nooit aan het licht mag komen: zijn betrokkenheid bij de moord op Jezebel’s vader, Jurgen. De inzet is hoog en de waarheid weegt zwaar op Ferry’s schouders…

De cast bestaat uit Frank Lammers, Huub Smit, Aiko Mila Beemsterboer, Tobias Kersloot, Marouane Meftah, Hamza Othman, Jonas Smulders, Kendrick Etmon en Charlie-Chan Dagelet.

De regie is in handen van Wannes Destoop en de film is geschreven door Tibbe van Hoof en Geerard Van de Walle.

De film wordt gemaakt met de steun van Tax Shelter van de Belgische Federale overheid en VRT en is in 2024 exclusief te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...