Bekijk de eerste trailer voor Knights Of The Zodiac

There are Gods among us… and Heroes within us. Bekijk hieronder de eerste trailer van Knights Of The Zodiac met in de hoofdrollen o.a. Mackenyu, Famke Janssen en Sean Bean.

Knights Of The Zodiac

Knights Of The Zodiac is gebaseerd op de internationale anime-sensatie Saint Seiya en nu voor het eerst in live-action te zien op het witte doek. Seiya (Mackenyu) is een eigenzinnige tiener die op zoek is naar zijn ontvoerde zus en ondertussen in zijn inkomen voorziet door te vechten om geld. Wanneer tijdens een van die gevechten bij hem plotseling onbekende mystieke krachten worden aangeboord, belandt Seiya in een wereld van oorlogvoerende heiligen, onderricht in oude magie en een gereïncarneerde godin die zijn bescherming nodig heeft. Als hij wil overleven, zal hij zijn lot moeten omarmen en alles moeten opgeven om zijn rechtmatige plaats tussen de Knights of the Zodiac in te nemen.

De film is geregisseerd door Tomek Bagiński op basis van een scenario door Josh Campbell, Matt Stuecken, Kiel Murray, gebaseerd op de manga Saint Seiya door Masami Kurumada.

De hoofdrollen worden gespeeld door Mackenyu, Famke Janssen, Madison Iseman, Diego Tinoco, Mark Dacascos, Nick Stahl, Sean Bean.

Knights Of The Zodiac draait vanaf 11 mei 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...