Cobie Smulders is Special Guest bij Heroes Dutch Comic Con Summer Edition

Niemand minder dan Cobie Smulders, bekend van How I Met Your Mother en haar rol als S.H.I.E.L.D. agent Maria Hill in de Marvel Cinematic Universe, is te gast tijdens de aankomende editie van Heroes Dutch Comic Con! Klik hier voor je Photobooth kaarten.

Cobie Smulders op Heroes Dutch Comic Con

Cobie begon haar carrière als model voordat ze overstapte naar het acteren. Ze maakte haar acteerdebuut in de vroege jaren 2000 met kleine rollen in televisieshows en films, zoals Special Unit 2 en Walking Tall. Pas toen ze in 2005 de rol van Robin Scherbatsky kreeg in How I Met Your Mother, schoot haar populariteit omhoog. Haar werk in de serie leverde haar lovende kritieken op, en ze werd genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder een People’s Choice Award voor Favoriete TV Comedy Actrice in 2014.

Terwijl ze werkte aan How I Met Your Mother, begon Smulders zich ook te vestigen in het Marvel Cinematic Universe. Ze verscheen voor het eerst als S.H.I.E.L.D. agent Maria Hill in de film The Avengers uit 2012, en herhaalde de rol in verschillende andere Marvel films, waaronder Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron en Spider-Man: Far From Home.

Heroes Dutch Comic Con 2023

Het aftellen is begonnen. Op 24 & 25 juni 2023 is de eerste Heroes Dutch Comic Con Summer Edition! Altijd al wereldberoemde acteurs en Comic Artists willen ontmoeten of ben je fan van series, films, esports of cosplay? Heroes Dutch Comic Con heeft het allemaal, én meer! Bereid je voor op een geweldig weekend vol vermaak, bijzondere ontmoetingen, deel jouw passies met andere of maak nieuwe vrienden!

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...