Trailer voor Brings the To All the Boys spin-off serie XO, Kitty

Netflix heeft eindelijk de officiële trailer onthuld voor XO, Kitty, de aankomende spin-off serie van de populaire filmtrilogie To All the Boys I’ve Loved Before. Met Anna Cathcart in de hoofdrol, zal de reeks op 18 mei beschikbaar zijn op Netflix.

De video toont Lara Jean’s jongste zus Kitty terwijl ze naar Zuid-Korea gaat voor haar eigen romantische avontuur. Haar plannen ontsporen echter als ze erachter komt dat haar langeafstandsvriend Dae eigenlijk nog een vriendin heeft. Desondanks is Kitty vastbesloten om haar reis naar Korea de moeite waard te maken door nieuwe ervaringen op te doen op haar nieuwe middelbare school in Seoul.

XO, Kitty

Teen matchmaker Kitty Song Covey denkt dat ze alles weet wat er te weten valt over liefde. Maar als ze naar de andere kant van de wereld verhuist om zich te herenigen met haar verre vriend, zal ze snel beseffen dat relaties een stuk ingewikkelder zijn als je eigen hart op het spel staat.

XO, Kitty is een YA-komediedrama geregisseerd door Jennifer Arnold, Jeff Chan, Pamela Romanowsky en Katina Medina Mora.

De hoofdrollen worden gespeeld door Anna Cathcart, Choi Min-Yeong als Dae, Anthony Keyvan als Q, Peter Thurnwald als Alex, Regan Aliyah als Juliana, Yunjin Kim als Jina, Michael K. Lee als Professor Lee, en Jocelyn Shelfo als Madison, met nieuwkomers Gia Kim als Yuri en Sang Heon Lee als Min Ho.

XO, Kitty is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door auteur Jenny Han, die samen met Sascha Rothchild de showrunner is. Het is ook nog steeds onduidelijk of een deel van de cast van de film ook in de serie zal verschijnen. Het is een productie van ACE Entertainment en Awesomeness Studios. Het is uitvoerend geproduceerd door Rothchild en Matt Kaplan van ACE Entertainment. De pilot is mede geschreven door Han en Siobhan Vivian.

Gebaseerd op Han’s bestverkochte boekenreeks, had de filmtrilogie rollen voor Lana Condor (Deadly Class), Noah Centineo (Black Adam), John Corbett (Sex & Drugs & Rock & Roll), Janel Parrish (Pretty Little Liars) en Ross Butler. Het was een hit voor Netflix, trok solide kijkers voor alle drie de films en ontving zeer positieve recensies van critici.

XO, Kitty is vanaf 18 mei te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...