The Flash vanaf 15 juni in de Nederlands bioscoop

Warner Bros. heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Flash film. Bekijk de trailer hieronder. Het geeft een nieuwe kijk op Barry Allen, gespeeld door Ezra Miller in de aankomende DC Universe-film. Deze zal dienen als een reboot voor het DC filmaanbod en verschijnt op 15 juni 2023 in de Nederlandse bioscoop.

The Flash film in de bioscoop  The Flash film in de bioscoop 

The Flash film in de bioscoop 

In The Flash komen werelden samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. Hierdoor verandert hij alleen ook onbedoeld de toekomst. Barry komt vast te zitten in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd met plannen om de wereld te verwoesten, en er zijn geen superhelden meer om iedereen te redden. Barry’s enige hoop is om een gepensioneerde Batman te overtuigen weer in actie te komen en een gevangengenomen Kryptoniaan te bevrijden, ook al is dat niet wie hij verwacht. Om de wereld te redden en terug te kunnen keren naar zijn eigen toekomst moet Barry rennen voor zijn leven. Maar zal zijn offer genoeg zijn om het universum te herstellen?

In The Flash film keert Ezra Miller terug naar zijn rol als Scarlet Speedster/Barry Allen van DCEU. Deze speelde hij voor het eerst in Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League en Zack Snyder’s Justice League. Hij maakte ook een verrassende verschijning in 2019 tijdens het crossover-evenement Crisis on Infinite Earths van The CW.

Andere rollen zijn er voor Kiersey Clemons als Iris West, Maribel Verdú als Nora Allen en Sasha Calle als Supergirl. Ron Livingston is ook gecast om Billy Crudup te vervangen als Henry Allen. Er is bevestigd dat Michael Keaton en Ben Affleck hun respectievelijke versies van Bruce Wayne/Batman voor de film opnieuw zullen opnemen.

De film is geregisseerd door Andy Muschietti op basis van een scenario door Christina Hodson.

The Flash zal op 15 juni 2023 in Nederland de bioscoop verschijnen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...