Comic Con Holland 29 en 30 april 2023 in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Comic Con Holland is your celebration of geek culture in the Netherlands! Het evenement voor de echte fans van Sci-Fi, Manga, Cosplay, Comics, Gaming, Films en Series komt op 29 en 30 april 2023 naar de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

Comic Con Holland 2023

Ontsnap naar een magische wereld, een ultieme Geek-ervaring met wereldbekende ster gasten om te ontmoeten en een enorme Geek Market om gezellig te shoppen; Maar tevens boeiende workshops, Q&A’s en lezingen maar je kan er ook gewoon gamen en genieten van de vele wedstrijden en optredens. Bovenal is het het uitgelezen moment om vrienden te maken en een gezellige dag te beleven met andere fans.

Ben je een grote fan van series en films? Dan ben je zeker op het juiste adres bij Comic Con Holland! Elke editie nodigen ze verschillende ster gasten uit die je kan ontmoeten op de Comic Con. Ze komen praten over hun rollen en films, maar je kan er tevens mee op de foto en ze zijn aanwezig voor handtekeningen. Tijdens de 2023 editie zullen o.a. John Rhys-Davies, Kevin Mcnally, Ian McDiarmid, Bernard Hill, Grace Van Dien, Jack Gleeson, Tara Reid, Josh Herdman, Tom Wlaschiha aanwezig zijn als gast.

Comic Con Holland is open op zaterdag van 10:00-19:00 uur en op zondag van 10:00-17:00 uur.

Koop hier je tickets.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...