Komt er een Red Rose seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Red Rose seizoen 2 op Netflix? De Britse horrorserie Red Rose is sinds 15 februari 2023 te zien op Netflix. Iedereen die de acht afleveringen nu al heeft gezien, vraagt zich af of er een tweede seizoen komt.

De serie is bedacht en geschreven door Michael en Paul Clarkson. Aangezien de finale van de serie eindigde met een dubbelzinnige mini-cliffhanger, is het duidelijk dat de Clarkson-tweeling van plan was de deur open te laten voor toekomstige seizoenen. De show was oorspronkelijk een BBC Three, maar is nu verplaatst naar Netflix. Is de streaminggigant van plan om nog een seizoen van de tienerhorrorshow te bestellen?

Netflix heeft Red Rose op dit moment nog niet verlengd met een tweede seizoen. Voor Netflix-series zijn vooral de eerste 28 dagen belangrijk qua kijkcijfers. Het feit dat er een open einde is, is op zich een goed teken. Zodra we meer informatie hebben, lees je dat op deze pagina.

Red Rose seizoen 2

Een groep tieners heeft een lange zomervakantie na het eind van hun examens. Ze hangen wat rond, zonder een duidelijke richting of doel te hebben nu ze geen school meer hebben. Er gaan verhalen rond over een app genaamd ‘Red Rose’, die jongeren zou aanmoedigen steeds gevaarlijker uitdagingen aan te gaan. Wanneer een van de groep, Rochelle, de app downloadt, en nodigt daarmee een bovennatuurlijke kracht uit haar telefoon binnen te gaan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Amelia Clarkson, Isis Hainsworth, Natalie Blair, Ellis Howard, Ali Khan, Ashna Rabheru, Adam Nagaitis, Natalie Gavin, Samuel Anderson, Harry Redding, Hannah Griffiths, Silvie Furneaux, Ruaridh Mollica.

Red Rose werd bedacht door Michael en Paul Clarkson (schrijvers en producenten van The Haunting of Bly Manor). Ramón Salazar (Elite) regisseerde de eerste twee afleveringen.

De reeks is een samenwerking tussen de BBC en Netflix. In Groot-Brittannië verscheen de serie op 15 augustus en exact een half jaar later is het raak op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...