Constellation trailer onthult de nieuwste Apple TV+ sci-fi saga

De trailer van Constellation onthult de nieuwste sci-fi serie van Apple TV+, die het verhaal vertelt van wat er gebeurt met een astronaut die terugkeert naar de aarde met belangrijke gaten in haar geheugen.

De serie gaat wereldwijd in première op woensdag 21 februari met de eerste drie afleveringen. Daarna schakelt het tot en met 27 maart elke woensdag over op één aflevering op Apple TV+. Bekijk de trailer hieronder.

Constellatio op Apple TV+

Het verhaal volgt Naomi Rapace als Jo. Als astronaut keert Jo terug naar de aarde na een ramp in de ruimte. Ze ontdekt al snel dat belangrijke delen van haar leven ontbreken. Het verhaal belooft volgens de officiële synopsis “een verkenning van de donkere randen van de menselijke psychologie” te worden, terwijl het ook draait om Jo’s pogingen om de waarheid te onthullen en alles terug te halen wat ze verloren heeft.

In Constellation zijn er ook rollen voor Emmy-genomineerde Jonathan Banks (Breaking Bad, Better Call Saul), James D’Arcy (Agent Carter, Oppenheimer), Julian Looman (Emily in Paris, The Mallorca Files), William Catlett (A Thousand and One, The Devil You Know), Barbara Sukowa (Voyager, Hannah Arendt), en introduceert Rosie en Davina Coleman als Alice.

De sciencefictionsaga bestaat uit acht afleveringen en is gemaakt door Peter Harness (The War of the Worlds). Het is geregisseerd door Emmy Award-winnaar Michelle MacLaren (Shining Girls, The Morning Show, Breaking Bad), Oscar-genomineerde Oliver Hirschbiegel (Downfall, The Experiment) en Oscar-genomineerde Joseph Cedar (Footnote, Our Boys).

De serie is geproduceerd door Turbine Studios en Haut et Court TV en is uitvoerend geproduceerd door David Tanner (Small Axe), Tracey Scoffield (Small Axe), Caroline Benjo (No Man’s Land), Simon Arnal (No Man’s Land), Carole Scotta (No Man’s Land) en Justin Thomson.

MacLaren regisseert de eerste twee afleveringen en produceert de serie samen met Rebecca Hobbs (Shining Girls) en co-executive producer Jahan Lopes voor MacLaren Entertainment. Harness executive produceert via Haunted Barn Ltd. De serie werd voornamelijk in Duitsland opgenomen en werd geproduceerd door Daniel Hetzer voor Turbine Studios, Duitsland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...