Creed III vanaf 2 maart in Nederland in de bioscoop

MGM heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de film Creed III. Deze kun je hieronder bekijken. Creed III zal vanaf 2 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.

Creed III bioscoop

Creed III in de bioscoop

Metro Goldwyn Mayer Pictures komt met Creed III, waarmee Michael B. Jordan zijn regiedebuut maakt en terugkeert in de rol van Adonis Creed in de derde film van de hitfranchise. Nadat hij de bokswereld heeft gedomineerd, is het Adonis Creed zowel in zijn carrière als in zijn gezinsleven voor de wind gegaan. Wanneer jeugdvriend en voormalig bokstalent Damian (Jonathan Majors) weer opduikt na een lange gevangenisstraf, wil die graag bewijzen dat hij een kans verdient in de ring. De confrontatie tussen de voormalige vrienden is meer dan alleen een bokspartij. Om de rekening te vereffenen moet Adonis zijn toekomst op het spel zetten om het op te nemen tegen Damian, een bokser die niets te verliezen heeft.

De cast bestaat uit namen als Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Mila Davis-Kent, Florian Munteanu, Phylicia Rashad.

De film is geregisseerd door Jordan op basis van een scenario door Keenan Coogler & Zach Baylin en een verhaal door Ryan Coogler, Keenan Coogler & Zach Baylin.

De film is geproduceerd door Irwin Winkler, p.g.a., Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Ryan Coogler, p.g.a., Michael B. Jordan, p.g.a., Elizabeth Raposo, p.g.a., Jonathan Glickman, Sylvester Stallone. Metro Goldwyn Mayer Pictures presenteert Creed III, een Chartoff-Winkler-productie. De film zal in Noord-Amerika worden gedistribueerd door MGM en internationaal door Warner Bros. Pictures.

Creed III is vanaf 2 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Afbeelding via MGM

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...