Daisy Jones & The Six vanaf 3 maart op Prime Video

Vandaag presenteert Prime Video de officiële trailer voor de musical-drama serie Daisy Jones & The Six, met “Regret Me”, één van de 24 originele liedjes die exclusief voor de serie zijn geschreven en door de cast zijn opgenomen. De originele muziek zal worden uitgebracht door Atlantic Records tijdens de release van de serie. De serie gaat op 3 maart exclusief op Prime Video in première, met elke vrijdag tot 24 maart nieuwe afleveringen.

Daisy Jones & The Six op Prime Video

Daisy Jones & The Six, gebaseerd op de bestseller van Taylor Jenkins Reid, is een muzikale dramaserie over de opkomst en het verval van een beroemde rockband. In 1977 stonden Daisy Jones & The Six aan de top van de wereld. Met twee charismatische zangeressen aan het hoofd – Daisy Jones (Riley Keough) en Billy Dunne (Sam Claflin) – is de band opgeklommen van anonimiteit naar wereldfaam. En vervolgens, na een uitverkochte show in Chicago’s Soldier Field, stopten ze ermee. Nu, tientallen jaren later, stemmen de bandleden er eindelijk mee in om de waarheid te onthullen. Dit is het verhaal van hoe een iconische band implodeerde op zijn hoogtepunt.

In de serie spelen Riley Keough als Daisy Jones, Sam Claflin als Billy Dunne, Camila Morrone als Camila Dunne, Will Harrison als Graham Dunne, Suki Waterhouse als Karen Sirko, Josh Whitehouse als Eddie Roundtree, Sebastian Chacon als Warren Rojas, Nabiyah Be als Simone Jackson en Tom Wright als Teddy Price, met een speciaal gastoptreden van Timothy Olyphant als Rod Reyes.

Van Amazon Studios en Hello Sunshine wordt Daisy Jones & The Six geproduceerd door Reese Witherspoon en Lauren Neustadter voor Hello Sunshine en Brad Mendelsohn voor Circle of Confusion. Scott Neustadter en Michael H. Weber creëerden de serie op basis van de roman van Taylor Jenkins Reid, die ook produceert. Scott Neustadter is uitvoerend producent en co-showrunning met Will Graham, die ook als uitvoerend producent optreedt. James Ponsoldt regisseerde de eerste vijf afleveringen en is uitvoerend producent, Nzingha Stewart regisseerde vier afleveringen en Graham regisseerde er één. De serie bevat originele liedjes geschreven en geproduceerd door de voor een Grammy genomineerde producer Blake Mills en een aantal andere getalenteerde medeschrijvers.

De originele muziek zal worden uitgebracht door Atlantic Records tijdens de release van de serie. De serie gaat op 3 maart 2023 op Prime Video in première, met elke vrijdag tot 24 maart nieuwe afleveringen.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...