Damsel met Millie Bobby Brown vanaf 8 maart te zien op Netflix | Bekijk trailer

Netflix heeft een nieuwe trailer onthuld voor Damsel, de door Millie Bobby Brown geleide fantasie film waarin de Stranger Things-ster het opneemt tegen een draak. De film zal vanaf 8 maart 2024 op Netflix verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

damsel film netflix

Damsel Netflix film trailer

Een plichtsgetrouwe dame stemt ermee in om met een knappe prins te trouwen, maar ontdekt dat de koninklijke familie haar heeft gerecruteerd als een offer om een ​​eeuwenoude schuld terug te betalen. Ze wordt samen met een vuurspuwende draak in een grot gegooid en moet op haar verstand en wil vertrouwen om te overleven.

De cast bestaat uit namen als Millie Bobby Brown, Ray Winstone, Nick Robinson, Shohreh Aghdashloo, Brooke Carter, met Angela Bassett en Robin Wright.

Damsel wordt geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde Spaanse filmmaker Juan Carlos Fresnadillo, aangepast naar een scenario geschreven door Wrath of the Titans-schrijver Dan Mazeau. Naast de hoofdrol fungeert Brown ook als uitvoerend producent via haar PCMA Productions-banner, samen met Zack Roth, Chris Castaldi en Mazeau. Joe Roth en Jeff Kirschenbaum zijn ook als producenten bij het project betrokken.

De film Damsel zal vanaf 8 maart 2024 op Netflix verschijnen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...