Trailer voor film Peter Five Eight met Kevin Spacey

De eerste officiële trailer van Peter Five Eight is hier, met een voorproefje van Kevin Spacey’s eerste hoofdrol sinds een paar jaar.

Naast Spacey speelt Jet Jandreau de rol van Sam, “een glamoureuze makelaar die een losgeslagen en onrustige alcoholist blijkt te zijn met een duister geheim.” Rebecca De Mornay speelt Brenda, op wie Peter in opdracht van zijn schimmige baas, Mr. Lock, informatie zoekt. De film wordt geregisseerd door Michael Zaiko Hall.

Peter Five Eight

Sam is een schijnbaar glamoreuze en nuchtere makelaar in een klein berggemeenschap. In werkelijkheid is ze losgeslagen en een getroebleerde alcoholist met een duister geheim. Op een dag arriveert de charismatische Peter in de stad. Terwijl Sam probeert te voorkomen dat haar leven uit elkaar valt, wordt een oudere collega genaamd Brenda het doelwit van Peter. Hij werkt voor de machtige en schimmige meneer Lock en is op zoek naar informatie.

De film is naar verluidt opgenomen in september 2021 in Siskiyou County, Californië. Volgens regisseur Michael Zaiko Hall was Spacey geen probleem op de set. Hall zei in een e-mail aan The Hollywood Reporter:

“Kevin was a joy to work with, kept everyone laughing between takes, and delivered what I think will be a surprising treat for his fans.” 

Ooit aangekondigd als een legendarische acteur, kwam de carrière van Spacey in 2017 tot stilstand. Dat jaar werd Spacey beschuldigd van het maken van seksuele avances bij acteur Anthony Rapp – destijds veertien – in 1986. Meer beschuldigingen volgden, wat ertoe leidde dat Netflix de banden met Spacey verbrak op hun geplande film Gore. Hij werd ook verwijderd uit het laatste seizoen van House of Cards.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...