DC film Blue Beetle vanaf 17 november op HBO Max

Blue Beetle, de superheldenfilm van DC Studios, is vanaf 17 november 2023 te zien op HBO Max Nederland. In de film speelt Xolo Maridueña de titelrol als zijn alter ego Jaime Reyes. Hij verkrijgt zijn krachten door middel van buitenaardse biotechnologie. Bekijk de trailer hieronder.

Blue Beetle hbo max nederland

Blue Beetle in de bioscoop

Recent afgestudeerde Jaime Reyes keert terug naar huis vol ambities voor zijn toekomst, alleen ontdekt hij dat thuis niet helemaal is zoals hij het achterliet. Terwijl hij zoekt naar zijn doel in de wereld, komt het noodlot tussenbeide wanneer Jaime onverwachts in het bezit komt van een oud overblijfsel van buitenaardse biotechnologie: de Scarab. Wanneer de Scarab plotseling Jaime kiest als zijn symbiotische host, krijgt hij een ongelooflijk harnas dat in staat is tot buitengewone en onvoorspelbare krachten, waardoor zijn lot voor altijd verandert als hij de superheld Blue Beetle wordt.

De film Blue Beetle is geregisseerd door Angel Manuel Soto (Charm City Kings) op basis van een scenario bewerkt door Gareth Dunnet-Alcocer (Miss Bala). Xolo Maridueña schittert in Warner Bros. Pictures en DC Films’ eerste stand-alone Latino-geleide superheldenfilm als Mexicaans-Amerikaanse tiener Jaime Reyes. Maridueña wordt vergezeld door Oscarwinnaar Susan Sarandon, Harvey Guillén (What We Do in the Shadows), de Braziliaanse ster Bruna Marquezine (Breaking Through) als Penny, en Belissa Escobedo (Sex Appeal, Hocus Pocus 2) als Milagro Reyes, George Lopez (The Spy Next Door) als Uncle Rudy, Adrianna Barraza (Babel) als Nana, Elpidia Carrillo (Predator) als Rocio en Damián Alcázar (Narcos) als Alberto.

Blue Beetle is vanaf 17 november 2023 te zien op HBO Max Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...