Trailer voor Holy Family seizoen 2

Netflix heeft de trailer onthuld voor Holy Family seizoen 2 (of Sagrada familia), het komende nieuwe seizoen van het Spaanse thrillerdrama. De serie, gemaakt door Manolo Caro, gaat op 17 november 2023 in première op het platform.

Een familie die een schokkend geheim verbergt, begint opnieuw in Madrid, waar nieuwe relaties hun plannen compliceren en het verleden hen begint in te halen. De hitserie debuteerde op 14 oktober op het streamingplatform met in de hoofdrollen Najwa Nimri, Alba Flores, Álvaro Rico, Carla Campra en Iván Pellicer.

Holy Family seizoen 2

Holy Family draait om de komst van een nieuw gezin in een rustige wijk genaamd Fuente del Berro. Hoewel Gloria (Nimri) en de rest van haar familie een normaal gezin lijken te zijn, verbergen ze een schokkend geheim. Gloria vormde al snel een vriendschap tussen verschillende vrouwen – die allemaal moeders zijn – in de buurt, maar pas toen haar duistere verleden tussenbeide kwam.

In het tweede seizoen proberen Gloria en haar kinderen de schijn van hun perfecte leven op te houden, terwijl allerlei complicaties dat steeds moeilijker maken.

In de Spaanstalige serie zijn er ook rollen voor Macarena Gómez als Blanca, Ella Kweku als Alicia, Álex García als Germán, Jon Olivares als Pedro, Laura Laprida als Natalia, Gemma Sole als Educadora, Patricia Garo als Ginecologa Marta Cobos, Pol Hermoso als Felipe en Nicolás Illoro als Santi.

De show is geschreven door Caro, Fernando Pérez en María Miranda.

Holy Family seizoen 2 verschijnt vrijdag 17 november op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...